Loading...

Organiser og præsenter dine dokumenter med stil i vores præsentationsmapper med to lommer

  • 2 størrelser
  • 3 papirtyper
  • 2 indvendige lommer, med 2 forskellige design at vælge imellem
  • Med lommer til visitkort
  • Klart tryk i fuld farve
  • 25 til 10.000 stk.

Gør varigt indtryk
Skil dig ud ved dit kommende event med dobbeltsidede præsentationsmapper. Disse mapper har 2 inderlommer, så du rigtigt kan holde orden på tingene. Vores store præsentationsmappe har plads til A4-ark og er kompatibel med C4-konvolutter, mens den mindre præsentationsmappe er egnet til A5-ark og C5-konvolutter. Hold nemt præsentationer adskilt fra andre dokumenter. Vores præsentationsmapper har også to praktiske lommer til visitkort, hvilket gør dem ideelle til messer, konferencer og til ejendomsmæglere, bankfolk og meget mere. Gør det nemmere at uddele informationspakker.

Det rette udseende
Vi tilbyder en række papirtyper til præsentationsmapper med to lommer, så du kan vælge den helt rette for dig. Du kan vælge en mat eller glansfuld finish – eller soft touch, hvis den både skal se og føles elegant. Du kan også vælge mellem to forskellige typer lommer. Vores budgetvenlige lommer leveres med en slids, hvilket betyder, at du let kan folde og samle dem, mens vores premium limede lommer allerede er limet for at holde dokumenterne godt fast.

Nem designproces
Er du klar til at tilpasse dine egne præsentationsmapper med to lommer? Kom i gang ved at vælge den ønskede størrelse og type lomme. Herefter kan du uploade dit eget design eller begynde fra bunden og tilføje dit eget logo, tekst og billeder. Og hvis du har brug for hjælp, står vores designeksperter altid klar til at hjælpe dig. Vi tager os af resten, når du har bestilt. Dine præsentationsmapper ankommer pæne og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk