Loading...

Figurskårne klistermærker på ark

Bemærk: Enhedsprisen er pr. ark.


Lav specialdesignede figurskårne klistermærker, der er lige så individuelle som dit brand. Flere figurskårne klistermærker på et ark, som kan designes i vores designstudie. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Bryd ud af boksen ved at lave den til din egen. Lav din egen form til dine figurskårne klistermærker.

  • 6 størrelser
  • Fås i specialdesignede størrelser
  • Antallet af klistermærker pr. ark varierer efter størrelse
  • Hvidt papir og gennemsigtig plastik
  • Bestil helt ned til 1 ark klistermærker
  • Ekstratyk klæbrig bagside

Bemærk: De mængder, der vises herover, henviser til de trykte ark. Når du vælger mængde, skal du huske, at 1 ark ikke er 1 klistermærke.

Så unikt som dit brand
Er du på udkig efter en unik og sjov måde at mærke dine produkter eller pakker på? Figurskårne klistermærker kan hjælpe med at få dine produkter og din virksomhed til at skille sig ud. Vores klistermærker er trykt på hvidt papir eller gennemsigtig plastik og kan skæres til enhver form, du måtte ønske. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov: Få trykt helt ned til 1 ark med klistermærker til små projekter eller en større mængde til større projekter.

Alsidige etiketter
Ud over at bruge figurskårne klistermærker på produkter er de en god måde at tilpasse onlinebestillinger på. Brug dem som tape på indpakningspapir, kasser, konvolutter med mere. Du kan endda sætte dem på manillamærker eller dele dem ud til kunder som små loyalitetsgaver.

Upload og klar
Er du klar til at begynde at designe? Med vores designstudie kan du uploade dit logo eller en illustration og begynde at tilpasse designet med det samme. Vælg en baggrundsfarve og derefter en personligt tilpasset eller standardformet skærelinje til dine klistermærker. Når designet er færdigt, sender du det ind, og dine klistermærker ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk