Loading...

Markér lejligheden på en unik måde. Fejr mærkedagene med personaliserede klistermærker til fest.

  • 4 former
  • Fås i tilpassede former
  • Holdbart hvidt plastik
  • Farvestrålende tryk
  • Fra 10 til 10.000 stk.

Fejr de særlige dage
Alle elsker en fest – især når de kan tage et stykke af festen med sig. Klistermærker til fest er gode små minder til alle dine gæster, og de er en fantastisk måde at dele dine sæt-kryds-i-kalenderen til bryllupper og babyshowers. Du kan også give familie og venner et klistermærke til minde om en særlig dag. Klistermærker til fest fås i forskellige former og størrelser og kan endda skæres efter dit eget design.

Flotte og holdbare
Vores personaliserede klistermærker til fest trykkes i levende farver på holdbart hvidt plastik, der kan tåle både vand og olie, så de holder hele natten lang. De fås i en række størrelser og former, så du kan helt sikkert finde det rette klistermærke til din begivenhed. Er du ikke sikker på, hvordan de kommer til at se ud? Du kan bestille helt ned til 10 klistermærker for at se dem først og købe flere senere.

Sæt stemningen for festen
Vælg en form og størrelse for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller lave din eget design. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til dit klistermærke, når du har uploadet dit eget billede eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse det.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk