Loading...

Rejsekrus, termoflasker og kopper

Med personaliserede krus og termoflasker kan du med stil nyde din yndlingsdrik – og så er de også praktiske som reklamegaver. Design dine egne i vores interaktive designstudie. De ankommer pæne og klar til at blive uddelt til dine kunder eller dit team.

37 resultater
Gå til filtrerede resultater
37 resultater


-

Personaliserede rejsekrus og termoflasker viser dit design frem på farten.

Med personaliserede rejsekrus og termoflasker har du din yndlingsdrik ved hånden og kan vise dit design frem. Reklamerejsekrus med logo er fremragende som giveaways på handelsmesser eller til salgsfremmende begivenheder – eller som et tegn på taknemmelighed over for dit team, så de kan nyde en kop te eller kaffe på kontoret og vise dit brand frem. Du kan også lave unikke rejsekrus og overraske dem, du har kær, med en unik gave.

Uanset lejligheden kan du stilfuldt servere dit design i personaliserede krus eller termoflasker. Det er nemt at designe dit eget rejsekrus i vores interaktive designstudie – bare upload og gennemgå din grafik, og tilføj dine personlige detaljer. Og hvis du mangler ekspertassistance, står vores designteam klar døgnet rundt til at hjælpe dig med at give liv til dine idéer. Vi tager os af resten, og dine personaliserede termoflasker eller krus ankommer flotte og klar til brug.

Ofte stillede spørgsmål

De fleste er i rustfrit stål eller plastik, men det er også muligt at få dem lavet i keramik, aluminium eller silikone.

De fås i forskellige størrelser fra 150 til 500 ml. Du kan sortere efter rumindhold for at finde den størrelse, du søger, eller se informationerne på produktsiden for dit yndlingskrus.

Selvfølgelig. Du kan uploade designfiler i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Nogle af vores produkter, såsom Tulip kruset har ingen mindstebestilling, så der kan du nøjes med at bestille 1 stk. Men hvis du har brug for et højere antal til fx en giveaway, falder stykprisen, jo flere du køber.

Ja da! Nogle af vores termoflasker bevarer endda temperaturen på din drik – læs mere på produktsiden for de forskellige flasker.