Notesblokke

Til arbejdsnotater, indkøbssedlen og meget mere
  • Vælg mellem hundredvis af farvedesign
  • Praktisk 10,7 cm x 13,9 cm størrelse, 50 ark per blok
Notesblokke
Bagside
Karton
Magnet
Antal
Pris kr. 85,00 ...

Priserne er inklusive moms

Produktspecifikationer

Materialer, beskæringslinjer, margener osv.

Gør hver besked værd at huske!

Specialdesignede notesblokke er en god måde at gøre huskesedlerne sjovere eller at give kontorartiklerne et professionelt touch. Brug dem til alt, lige fra indkøbslister til mødenotater. Personaliser dem med logo firmanavn eller særlige meddelelser og billeder til familie og venner. 
Specialdesignede notesblokke er nemme at designe og praktiske at pakke eller opbevare. Så se vores store udvalg af skabeloner, eller upload dit eget design. Du kan vælge pap-bagside, og få en budgetvenlig udgave eller en magnetisk bagside, så de kan hænge på skrivebordet, køleskabet og andre steder. Vil du prøve vores personaliserede notesblokke, inden du laver en stor bestilling? Du kan bestille en enkelt notesblok, og se, hvad du synes. 

Ofte stillede spørgsmål

 

SPØRGSMÅL: Har notesblokkene et hårdt omslag?
SVAR: Nej. Det første ark er starten af din notesblok.

SPØRGSMÅL: Kan I lave et tilpasset design til mig?
SVAR: Ja, du kan klikke på "Lad os hjælpe med dit design" på siden for de specialdesignede notesblokke og åbne en forespørgsel. Vores designeksperter vil så forsøge at skabe, det du ønsker. 

SPØRGSMÅL: Kan jeg bruge mit eget design?
SVAR: Ja. Når du har valgt bagsidemateriale og antal, skal du klikke på "Start design", hvorefter du kan uploade dit eget design til notesblokkene.

SPØRGSMÅL: Kan jeg se, hvordan designet ser ud, inden jeg bestiller?
SVAR: Ja, vi tilbyder en PDF korrekturfunktion, der lader dig se, hvordan dine personaliserede notesblokke vil se ud, når de er trykte. Det lader dig kontrollere for eventuelle fejl, inden du afgiver din bestilling. På designsiden skal du klikke på "Forhåndsvisning" i den øverste menu. 

SPØRGSMÅL: Hvad skal jeg gøre, hvis der er en trykfejl eller en designfejl på mine personaliserede notesblokke? 
SVAR: Hvis din bestilling ikke ser ud, præcis som du har lavet den, erstatter vi den meget gerne. Du skal blot kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, så retter vi op på fejlen. 

Skriv en anmeldelse, og se hvad andre kunder mener.
Garanteret tilfreds
Hver gang. Ellers finder vi sammen en løsning.