About Us
About Us
Hvor små virksomheder får store idéer.

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper ejere af små virksomheder med at designe personaliserede og moderne markedsføringsmaterialer på ekspertniveau – det rette udvalg af produkter, hvis man vil fremstå og føle sig professionel, velforberedt og dedikeret.

Ja, vi sagde udvalg af produkter. Det er sandt, at vi er mest kendte for vores visitkort – og dem har vi trykt milliarder af, siden Robert Keane grundlagde VistaPrint i 1995.

Men i dag kan VistaPrint tilbyde meget mere: Et stort udvalg af markedsføringsmaterialer, som du kan specialdesigne til din virksomhed; adgang til ekspertråd og assistance, hvis du har brug for en hånd; og så tilbyder vi en god og simpel brugeroplevelse til dem, der ved præcis, hvad de vil have.

Når vi samler det hele, kan vores kunder let designe et sammenhængende og matchende look til deres virksomhed, uanset om de arbejder i en fysisk butik, online eller på farten. Med dette look kan de føle sig selvsikre, velvidende om at de kan holde trit med konkurrenter, og få tingene til at ske her og nu.

For nuet er ikke kun en udfordring. Det er også en mulighed. Og Vistaprint er her for at hjælpe små virksomhedsejere med at GRIBE NUET.

SÅDAN HJÆLPER VI SMÅ VIRKSOMHEDER

About Us

Et udvalg, der sidder lige i skabet

Vi giver små virksomheder det rette udvalg af produkter og muligheder. Du bliver ikke oversvømmet af muligheder, men vi garanterer for et solidt udvalg. Og vores priser er altid gode.
About Us

Erfaring

Vi hjælper små virksomheder med hurtigt og effektivt at få lavet de nødvendige produkter til deres markedsføring. Og vi står klar med tips og inspiration fra eksperter.
About Us

Design for alle

Vi tilbyder moderne design, intuitive værktøjer og støttefunktioner, som kan gøre enhver virksomhedsejer i stand til at skabe markedsføringsmaterialer på professionelt niveau – selvom de ikke selv er en designekspert.
GARANTERET TILFREDS
Hver gang. Ellers finder vi sammen en løsning.

Har du medieforespørgsler, bedes du følge linket her.