Gør indtryk.
Erhvervskunde? Skift til priser uden moms (i sidefoden).

Fotoalbum

 

Specialdesignede fotoalbum

  • Fotoalbum i høj kvalitet og i komplet farvetryk
  • Vælg mellem mange forskellige omslag, layouts og designmuligheder
  • Lav et fotoalbum på få minutter og få dem leveret ved din hoveddør.
Specialdesignede fotobøger

Minifotoalbum (140 x 102 mm)


10,2 x 14 Fotoalbum
Fra kr. 74,00 (inkl. moms)
Fotoalbum i størrelsen 14 x 10,2 cm er lette at have med overalt. Vælg mellem 80 designs, opload dine fotos og skriv billedtekst. Inkluderer 20 sider med mulighed for at tilføje flere.

Fotoalbum 19,2 x 14 cm


13 x 18 cm fotoalbum
Fra kr. 99,00 (inkl. moms)
Sæt et billede på hver side i dit fotoalbum. Du får 20 sider og kan vælge mellem over 80 designmuligheder. Ønsker du et større album? Du kan tilføje op til 40 sider!

Collage fotoalbum 19,2 x 14 cm


13 x 18 cm collagefotoalbum
Fra kr. 124,00 (inkl. moms)
Med 20 sider og mulighed for at bruge op til 6 billeder pr. side kan du fylde dette album med alle dine bedste minder. Giv det et særligt touch ved at indsætte billedtekster. Mulighed for at tilføje flere sider.
 

Tryk af specialdesignede fotobøger hos Vistaprint

Tips om fotobøger

Lav en vedvarende gave, som vil imponere vennerne og familien i årene der kommer. Vælg mellem en bred vifte af omslag, layouts og designmuligheder for at lave den perfekte fotobog. Vælg mellem 80 designskabeloner og tilføj en tekst, der fortæller din historie. Denne bog inkluderer 26 sider med mulighed for at tilføje flere.

Fotoalbum er den perfekte gave til familien, som bor langt væk. Hold kontakten med bedstemor og bedstefar, og vis familiens store og små øjeblikke fra ferierne, den første skoledag, fødselsdag og meget, meget mere.

Hvis du ejer en virksomhed, så er disse fotobøger fantastiske til at visualisere dine fremskridt. Inkluder billeder af lokaleudvidelser, skærmbilleder af hjemmesidens udvikling, billeder fra åbningsdagen og andre events samt meget, meget mere. Sørg for at vise fotobøgerne til potentielle kunder og klienter.

Mere end 10 millioner mennesker valgte sidste år os til at promovere deres virksomhed. Tusinder flere kommer til hver dag.

Alle priser er eksklusive levering og tilvalg, medmindre andet er angivet.