Kan jeg slette mine oplysninger?

Ja, du kan kontakte os for at få slettet de oplysninger, vi har om dig. Vi lukker din konto og sletter dine oplysninger fra vores systemer. Dette er en permanent ændring, der ikke kan fortrydes.

Bemærk, at selv hvis du beder os slette dine oplysninger, kan vi være juridisk forpligtet til at beholde nogle af dem (såsom en oversigt over vores transaktioner og forsendelser), og vi kan stadig beholde anonyme oplysninger om emner som, hvordan kunder interagerer med vores hjemmeside.

Når vi har behandlet din anmodning, mister du straks adgang til følgende:

• Din konto
  • Dit login og din adgangskode til din konto
  • Bestillingshistorik
  • Produkter, du har designet
  • Uploadede billeder

Fravalg

Hvis du foretrækker at beholde din konto, men gerne vil have, at vi holder op med at bruge dine oplysninger til markedsføringsformål, kan du afmelde dig fra vores mails eller andre kanaler.

Du kan fravælge e-mailmarkedsføring ved at gå til Min konto Kontaktindstillinger og opdatere dine markedsføringspræferencer.