Gå direkte til hovedindhold
Anbefalet
Eevo-Therm-flaske i rustfrit stål – 500 ml
Drikkeflaske med sublimationstryk
Vasa vakuum-termoflaske - 500 ml
Drikkeflaske af rustfrit stål
Drikkeflaske af aluminium
Vandflaske af aluminium
Aspen glas
Utah RPET
Utah glasflaske
Helsinki Basic
Spring-flaske
Batumi glasflaske
Atlanta
Patagonia
Capri sportsflaske
Nuuk Lux
Bullet™ Sparrow flaske

Design dine egne vandflasker, der kan sprede dit budskab.

Specialdesignede vandflasker er perfekte til fitness, udendørs eventyr eller bare til at holde væskebalancen hver dag. Vores flasker er perfekte til hjemmebrug, til kontoret eller til pendlerturen. Vandflasker med logo er godt som promoveringsredskaber og forbedrer din brandgenkendelse for hver slurk. Derudover er disse genanvendelige flasker et holdbart alternativ til engangsplastikflasker.

Er du klar til at lave dine egne vandflasker med tryk? Du skal blot uploade dit logo, en grafik eller en tekst for at komme i gang. Du kan også lave noget nyt i vores online designstudie. Vores designeksperter kan også hjælpe dig med at få din vision ud i livet. Vi tager os af resten, og du kan se frem til at modtage dine nye specialdesignede vandflasker klar til din næste begivenhed eller et andet eventyr.

Ofte stillede spørgsmål

De fleste er lavet i rustfrit stål, aluminium eller plastik, men det er også muligt at få dem lavet i keramik, glas eller silikone.

Fra 350 til 1300 ml. Sorter efter rumindhold for at finde det, du søger. Du kan også se på produktsiden for din yndlingsflaske.

Ja. Vi accepterer følgende formater: .jpeg, .png, .pdf, .ai og .ppt.

Ja, det er der på de fleste flasker med tryk. Men hvis du har brug for at købe flere til en giveaway, falder prisen pr. flaske, jo flere du køber.

Det anbefaler vi ikke. Disse personaliserede sportsvandflasker er lavet til kolde drikke. Hvis du leder efter en termoflaske, så se vores krus og termoflasker.