Gå direkte til hovedindhold

Fleksible emballageposer

Sørg for, at pulver, tørvarer eller væsker er godt pakket ind og holder længe med fleksible doypacks. Se, hvor let det er at uploade dit design, vælge imellem flere størrelser og meget mere. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 8 størrelser
  • Vælg imellem glansfuldt og mat finish
  • Mulighed for lynlås, ventil og hul til ophænging
  • Kan stå selv
  • Design, der er let at åbne

Uanset, om du sælger kosmetik, krydderier eller noget helt tredje, sørger vores stående poser for, at dine produkter er godt pakket ind og beskyttet mod omgivelserne. Det er nemt at uploade dit eget design, uanset om du gerne vil fremvise et billede af dit produkt, dit logo eller begge dele.

Der er flere forskellige størrelser at vælge imellem, så du kan find den, der passer til dine behov for emballage til tørvarer, pulver eller slik. Du kan også vælge imellem en mat eller glansfuld overflade, så dine doypacks kommer til at skille sig ud. Derefter kan du overveje at tilføje en premiumfunktion – en lynlås, der forlænger produktets levetid, eller et hul til ophængning, så den kan hænges op i butikken.

Klar til start? Begynd med at uploade dit færdige design, så klarer vi resten. Dine stående poser ankommer med tryk og åbne i toppen. Det eneste, du skal gøre, er at fylde posen og lukke den med varmeforsegling – så er dit produkt klar til at gøre et godt indtryk.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk