Loading...

Ståposer

Sørg for, at pulver, tørvarer eller væsker er godt pakket ind og holder længe med fleksible doypacks. Se, hvor let det er at uploade dit design, vælge imellem flere størrelser og meget mere. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Materiale
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Hold fugt ude med specialdesignede, brandede stående poser.

  • 7 størrelser
  • Vælg mellem glansfuld, mat og soft touch finish
  • Mulighed for lynlås og hul til ophængning
  • Stående emballage
  • Fuldfarvetryk på forsiden, bagsiden og på bunden

Luk den, stil den op, og skil dig ud

Er du på udkig efter en måde at præsentere dine varer på på en iøjnefaldende måde? Uanset om du sælger kosmetik, krydderier eller alt derimellem forsegler vores stående poser dine produkter og beskytter dem mod omverdenen. Hvis du sætter dit eget design på, vil disse emballageposer hjælpe dit produkt med at skille sig ud på disken og i udstillingen.

Muligheder for at lade din emballage skille sig ud

Vælg mellem en række størrelser for at finde den, der passer til dine behov for emballage til dine tørre, våde, pulveriserede faste varer. Du kan også vælge imellem en mat eller glansfuld overflade, så dine doypacks kommer til at skille sig ud. Derefter kan du overveje at tilføje en premiumfunktion – en lynlås, der forlænger produktets levetid, eller et hul til ophængning, så den kan hænges op i butikken.

Nem designoplevelse

Der er forskellige muligheder, når du er klar til at begynde at designe dine emballageposer: Upload dit eget design, udforsk vores skabeloner, som kan tilpasses, eller lad en af vores eksperter skabe et unikt design til dig. Hvis du vælger at bruge dit eget design, skal du fjerne alle perforerede linjer, når du har uploadet dit billede. Ellers bliver de trykt på dit design. Du kan gennemse dit design i 3D for at sikre, at det er perfekt, før vi tager os af resten. Dine stående poser ankommer med tryk og åbne i toppen. Når du fylder posen og lukker den med varmeforsegling – så er dit produkt klar til at gøre et godt indtryk.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk