Loading...

Plastiketiketter

Giv personlighed til dine produkter, giveaways og mere. Assorterede størrelser og materialer med mulighed for specialdesignet form. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav iøjnefaldende emballage med slidstærke plastiketiketter.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder mulighed for specialdesignet form
  • 4 materialetyper
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Mangler du en sjov måde at gøre din emballage flottere på? Specialdesignede plastiketiketter er klar til at arbejde for dig, uanset om du vil organisere dine produkter i butikken eller hjælpe dit brand eller logo med at skille sig ud fra de andre.

Vores specialdesignede plastiketiketter er lavet i slidstærkt, vandafvisende materiale og gør det nemt for dig at sætte dem på krukker, kasser, poser og meget andet. De fås i forskellige størrelser, finisher og former. Og hvis du ikke finder en form, der passer til dit behov, har vi også mulighed for specialdesignet form. Og med letaftageligt plast bagpå vil dine klistermærker blive ved med at se flotte ud.

Med vores designstudie kan du uploade dit logo eller en illustration og begynde at tilpasse designet med det samme. Vælg en baggrundsfarve og derefter en personligt tilpasset eller standardformet skærelinje til dine etiketter. Når dit design er færdigt, sender du det ind, og dine plastiketiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du chatte med vores eksperter ved at klikke på “Vi er klar til at hjælpe” i nederste højre hjørne af designvinduet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk