Gå direkte til hovedindhold

Plastiketiketter

Giv personlighed til dine produkter, giveaways og mere. Assorterede størrelser og materialer med mulighed for specialdesignet form. Se yderligere oplysninger
Form
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder mulighed for specialdesignet form
  • 5 materialetyper
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Mangler du en sjov måde at gøre din emballage flottere på? Specialdesignede plastiketiketter er klar til at arbejde for dig, uanset om du vil organisere dine produkter i butikken eller hjælpe dit brand eller logo med at skille sig ud fra de andre.

Vores specialdesignede plastiketiketter er lavet i slidstærkt, vandafvisende materiale og gør det nemt for dig at sætte dem på krukker, kasser, poser og meget andet. De fås i forskellige størrelser, finisher og former. Og hvis du ikke finder en form, der passer til dit behov, har vi også mulighed for specialdesignet form. Og med et bagpapir, der let kan fjernes, vil dine klistermærker blive ved med at se lækre ud.

Er du klar til at designe dine plastiketiketter? Upload dit design, og tilfør dine personlige detaljer. (Hvis du designer din egen form med vores 'Upload og klar'-funktion, vil en af vores professionelle designere lave formen til dig.) Når dit design er perfekt, klarer vi resten. Dine plastiketiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk