Hvordan ændrer jeg rabatkoden i indkøbsvognen?

1. Klik på Har du en rabatkode? for at udvide rabatkodefeltet.
  2. Indtast en ny kode i rabatkodefeltet.
  3. Klik på Anvend.
    Hvis en kampagne allerede er blevet anvendt, og du indtaster en ny kode, som ikke er gyldig, fjerner vi ikke den tidligere kampagne. I stedet viser vi en fejlmeddelelse og beholder den rabat, der allerede var anvendt.

Husk, at VistaPrint kun kan anvende én rabatkode pr. transaktion.

Før du afgiver din bestilling, skal du sikre dig, at den endelige pris svarer til dine forventninger. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte os, så finder vi ud af det.