Hvordan logger jeg ind efter flere forsøg på at logge ind?

For at forbedre din kontos sikkerhed blokerer vores system enhver IP-adresse, der har gentagne mislykkede loginforsøg.

Hvis din IP-adresse er blevet blokeret, efter du har forsøgt at logge ind flere gange uden held, vil du modtage en e-mail med et link til at fjerne blokeringen af IP-adressen. Når du har fjernet blokeringen af din IP-adresse via linket i e-mailen, kan du forsøge at logge ind igen.

Kan du ikke huske din adgangskode? Lær, hvordan du nulstiller den.