Hvordan kan jeg fravælge eller afmelde mailkommunikation?

1. Klik på Min konto Kontoindstillinger Præferencer Markedsføringspræferencer
    • Du skal være logget ind for at få adgang til indstillingerne i Min konto.
  2. Vælg Nej tak for at stoppe med at modtage e-mailmeddelelser.
  3. Klik på Gem for at gemme dine markedsføringspræferencer.

Bemærk: Det kan tage op til 10 dage, før mailkommunikationen ophører. Du vil også altid modtage mails med ordrebekræftelser, uanset hvilke kommunikationspræferencer du har valgt.