Hvordan afmelder jeg mit websted?

Vi vil meget nødig af med dig. Hvis du har problemer med nogle af vores tjenester eller oplevelser, må du meget gerne kontakte os først, da vi bestræber os på at gøre tingene rigtigt for dig.

Men hvis du skal af sted, skal du følge disse instruktioner:

1. Log på din VistaPrint-konto.
  2. Naviger til Mine abonnementer.
  3. Klik på Administrer på det websted, du ønsker at afmelde.
  4. Klik på Afmeld abonnement i rullemenuen til højre.
  5. Bekræft, at du ønsker at annullere, og klik på Ja, annullér min konto. Jeg er klar over, at dette betyder, at mit websted ikke længere vil blive offentliggjort, og at jeg ikke længere vil kunne redigere det.

Den effektive dato for annullering af dit websted vil være ved udgangen af din nuværende faktureringscyklus.