Loading...

Bilreklame

Udnyt chancen for at promovere din virksomhed, hver gang du tager på indkøb, på roadtrip eller bare en tur rundt i nabolaget. Vores skilte til køretøjer er lavet af holdbare materialer.

4 resultater
Gå til filtrerede resultater
4 resultater


Vis dit brand frem hele vejen med bilreklame.

Tænk over, hvor meget tid du tilbringer i din bil, lastbil, varevogn eller måske endda campingvogn. Det kan føles som (og faktisk være) flere timer om dagen, når du kører børnene rundt til fritidsaktiviteter eller pendler til din arbejdsplads. Hvorfor ikke bruge den tid til din egen fordel og gøre din bil til et unikt og iøjnefaldende reklameværktøj? Tilføj dit logo, firmanavn og et kort budskab til en af vores personligt tilpassede bilreklamer, og bliv set, når du kører rundt på gaderne.

Vælg imellem bilmagneter og klistermærker til ruder, døre og andre steder på bilen. De er alle lavet af holdbare materialer og trykt i levende farver. Når du har fundet de reklameskilte til bilen, du har brug for, gør vi det nemt at gøre din vision til virkelighed i vores designstudie. Vælg imellem en række flotte design, og tilpas din bilreklame, indtil den er helt perfekt for din virksomhed. Og hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål undervejs, sidder vi klar til at hjælpe.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi anbefaler, at du først tjekker den officielle lovgivning for motorkøretøjer i dit land for at se de specifikke bestemmelser. Læs derudover disse retningslinjer:

  • Vi anbefaler ikke at sætte klistermærker til bilruder på områder, der kan hindre dit udsyn.
  • Lad være med at sætte magnetskilte til bildøre på motorhjelmen på din bil, da de ikke er designet til at blive placeret der. Du bør kun sætte dem på døre, bagpå din bil eller på bagsmækken.
  • Vores bilmagneter kan ikke fastgøres på overflader, der ikke er lavet af metal, eller på døre lavet af en høj procentdel aluminium eller plastik. Hvis du bruger magneter på materialer, de ikke er egnet til, kan det udgøre en sikkerhedsrisiko.

Det afhænger af dine behov. Bilmagneter er et godt valg, hvis du jævnligt har brug for at tage skiltet af eller skifte køretøj. De er holdbare, PVC-fri og testet i en vindtunnel til kørsel på motorveje. Hvis du leder efter noget, der skal sidde på bilen i lang tid, anbefaler vi klistermærker til biler.

Vores skilte til køretøjer har en gennemsnitslevetid på ca. 3 år.

Ja. Til tonede ruder anbefaler vi, at du vælger modellen med selvklæbende bagside.

Nej, men vi anbefaler at sætte dine specialdesignede klistermærker på et køretøj, som har den originale lak fra fabrikken.

Følg disse tips for at få mest muligt ud af dine skilte til køretøjer:

  • Placer dit design eller din tekst i midten, så du får det hele med, når du sætter klistermærket på.
  • Brug en stor skrifttype, så teksten er nem at læse for forbipasserende.
  • Skab kontrast ved at bruge tekst i lyse farver på en mørk baggrund og tekst i mørke farver på en lys baggrund.
  • Hvis du bruger billeder, skal du sørge for, at de er tydelige, i stærke farver og har en høj opløsning (300 dpi).
  • Vælg en stor bilreklame, hvis du har brug for meget tekst, og brug den størst mulige skrifttype.