Gå direkte til hovedindhold
 
Gratis levering på alle IF-ansigtsmasker

masker fra vistaprint®

Basquiat

Jean-Michel Basquiat er en af sin generations mest kendte kunstnere og betragtes som en af de vigtigste kunstnere i det 20. århundrede.

Verdensberømt

 

Antar

 

Kranium uden titel

 

Krone

 

Pez-dispenser

 

Unbreakable

 

Uden titel

 

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licenseret af Artestar, New York.

Jean-Michel Basquiat er en af sin generations mest kendte kunstnere og betragtes som en af de vigtigste kunstnere i det 20. århundrede. Hans karriere inden for kunst går fra slutningen af 1970'erne gennem 1980'erne indtil hans død i 1988 i en alder af 27 år.
Basquiats værker er kantede og rå, og gennem en dristig kombination af farve og komposition opretholder han en fin balance mellem tilsyneladende modstridende kræfter som kontrol og spontanitet, trussel og humor, urbant billedsprog og primitivisme.Basquiat-brandet inkorporerer værdierne og ambitionerne i den unge, internationale bykultur.

Basquiat integrerede ofte ord i sine malerier. Før hans karriere som maler startede, producerede han punkinspirerede postkort, som han solgte på gaden, og blev kendt for politisk-poetisk graffiti under navnet SAMO.

Sammensætningen af forskellige medier er et integreret element i Basquiats kunst. Hans malerier er typisk dækket af tekst og forskellige slags koder: ord, bogstaver, tal, piktogrammer, logoer, kortsymboler, diagrammer og mere og indeholder malerier på flere paneler og individuelle lærreder med blottet ramme, hvor overfladen er fyldt med skrift, kollage og billeder.

Vores kollektion af Basquiat-ansigtsmasker fejrer et ikon – og giver ekstra stil og komfort, når du begiver dig ud i verden. Hver af vores genanvendelige Basquiat-masker er fremstillet af flere lag stof i høj kvalitet med klart tryk i fuld farve og et integreret filter (overholder AFNOR-standarden for åndbarhed og filtrering). Dine Basquiat-ansigtsmasker kan justeres og fås i forskellige størrelser til voksne og børn og vil føles så gode, som de ser ud.

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licenseret af Artestar, New York.

Næste kollektion

Keith Haring

Den ikoniske Haring fandt sin niche i 1980'erne, hvor han skabte udtryksfuld popart, der begyndte i undergrunden i New York City og voksede til gallerier i hele verden.